АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

Предлагаме широка гама алуминиеви профили за прозорци и врати. Определянето на вида на профилите, отварящите се и статични прозорци и части на дограмата са по желание на клиента. Ценообразуването е в зависимост от размерите и броя профили. Работим с най-добрите марки за алуминиева дограма на пазара. Предлагаме безплатен оглед за гр. Варна и региона.

 
Алуминиевата дограма осигурява на всеки дом комфорт и изолация от външния свят. Дограмите от този тип са функционални и се характеризират с високо ниво на шумоизолираност. Алуминиевата дограма намалява разходите за отопление и охлаждане на дома. Прозоречните системи осигуряват максимална енергийна ефективност, подчертана защита не само от атмосферните условия, но и от взлом. Осигуряват пълен комфорт чрез автоматизация, безупречен дизайн и разнообразие от възможности за индивидуалност и отличителен стил на всяка сграда. Висококачествените алуминиеви дограми, които Ви предлагаме са отлично решение за прозорци и врати, които комбинират архитектура, дизайн и функционалност.

Алтест – AL дограма

Фирма Алтест разработва алуминиеви системи в разнообразни серии, известни под продуктовото име “ALTEST”. Продуктите изработени с тези профили са достъпни за всеки, с изчистен дизайн и са подходящи за всякакъв тип сгради и вътрешни помещения.

Фирмата разработва две основни системи профили – „Пони” (студен профил) и „Ескимос” (серия с прекъснат термо мост). Предлагат се също и плъзгащи системи.

Система Altest „375 ПОНИ“

Профилите от системата „375 ПОНИ“ са предназначени и отговарят на всички изисквания на крайния потребител. Именно поради тази причина профилите от серията са един предпочитан избор за клиентите, тъй като са с изчистен и стилен дизайн и същевременно с това са и ценово достъпни за всеки потребител.

Системата „375 ПОНИ“ отговаря на всички европейски стандарти и норми за качество.

Профилът предлага поставяне на единично стъкло с размери от 4 до 10 мм, както и стъклопакет с размер 24 мм. Материалът използван за изработката на алуминиевите профили от тази система отговаря на DIN 1725 T1 и е AIMgSiO0,5 F22.

Технически характеристики:
• Прекъснат термомост – Не
• Конструктивна ширина – 37,5-45мм.
• Ширина на стъклопакет – 24мм.
• Топлопроводимост (Uf) – 5,47-5,53 W/m2K
• Относителна плътност – 2,7 гр/см3

Профилите от системата „375 ПОНИ“ са достъпни за всеки, с изчистен дизайн и са подходящи за всякакъв тип сгради и вътрешни помещения. Предлагат чудесен баланс между красиво и практично!

Система Altest „530 ЕСКИМОС“

Алуминиевата система на фирма „Алтест“ – „530 ЕСКИМОС“ се различава от системата „ПОНИ“ по това, че е с прекъснат термомост чрез полиамид, който е 24 мм при профил каса и 20-22 мм при профил крило. Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти.Конструирана е с възможност за прилагане на всички видове отваряния – както едноосово, така и двуосово. Изчистеният дизайн на профилите позволява употребата на голямо разнообразие на сглобки, панти и други аксесоари.

Системата е изработена с 3 уплътнения – централно, външно и вътрешно, като централният уплътнител е специално конструиран за „530 ЕСКИМОС“. Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29 мм в зависимост от желанието на клиента.

Технически характеристики:
• Прекъснат термомост – Да
• Конструктивна ширина – 53-68,6мм.
• Топлинна бариера – 22-24мм.
• Ширина на стъклопакет – 20мм.-29мм.
• Топлопроводимост (Uf) – 2,37-2,86 W/m2K
• Относителна плътност – 2,7 гр/см3

Алуминиевата дограма се предлага в огромен избор от цветове по системата „РАЛ“, благодарение на праховото боядисване.