„Стоянов Пласт“ ЕООД е създадена през 2008 година в гр.Варна. Основната ни дейност е изработка и монтаж на алуминиева и PVC  дограма, но през годините разширихме гамата на предлаганите продукти и услуги. Освен PVC  и алуминиеви врати и прозорци, можем да предложим голямо разнообразие от следните продукти: щори, сенници, тенти, плъзгащи конструкции,сгъваеми стъклени системи, парапети, охранителни ролетки, интериорни и блиндирани врати.

Работим с висококачествени български и немски профилни системи с доказан произход и гаранция за качество от утвърдени производители. Разполагаме със собсвена производствена база, поддържаме на склад голямо разнообразие от профили.

Екипът ни включва млади и мотивирани за работа служители, обучени да извършват професионален монтаж. За да гарантираме отличен краен резултат, ние работим с висококачествени материали и инструменти и предоставяме  дългогодишна гаранция на профили и обков. Стремим се да осигурим отлично обслужване от компетентната консултация до професионалния монтаж и следмонтажен сервиз. Доказателство за това са многобройните ни доволни частни и корпоративни клиенти.

Тъй като закупуването на дограма е дългосрочна инвестиция, ние винаги обясняваме на нашите клиенти, че е важно профилните системи и стъклопакетите да са качесвени. Ще Ви консултираме, за да сте сигурни, че правите най-правилния избор на нова дограма, с най-доброто съотношение между цена и качествоНай-важната ни цел е клиентът да остане удовлетворен от направения избор.

Една от силните ни страни е, че без колебание се заемаме с изработка и монтаж на дограма с нестандартни форми и размери. Ако други фирми са ви отказали изработка на нещо „сложно“,  свържете се с нас! Ще извършим безплатен оглед и взимане на точни размери, след което ще получите нашата оферта.

Защо да изберете нас?

  • Произвеждаме алуминиева и PVC дограма над 10 години. Успяхме да се утвърдим на пазара въпреки силно конкурентния бранш.Не разчитаме на външни фирми и подизпълнители.
  • Предлагаме конкурентни цени, качествени продукти и кратък срок на изпълнение.
  • Гарантираме коректно и професионално отношение към нашите клиенти и партньори.