Немска PVC дограма 


Rehau е марка немски профили утвърдили се в цял свят като изключително качествени и сигурни. Компанията е създадена малко след Втората световна война и от тогава до ден днешен непрекъснато се развива и усъвършенства, предлагайки на своите клиенти качествени и иновативни продукти. Rehau има над 170 представителства по цял свят и е уважавана и популярна марка за производство на PVC профили. Дограмата направена с профили на Rehau е 100% рециклируема и след приключване на експлоатацията й може да бъде напълно преработена. На пазара могат да се открият 3, 5 и 6-камерни профили Rehau, които отговарят на различните нужди на клиентите.

5 камерна система – Rehau Ecosol-Design
Немска PVC дограма

Дограмата направена с профили на Rehau е 100% рециклируема и след свалянето и от Вашия прозорец, може да бъде напълно преработена.

6 камерна система – Rehau Euro-Design 86
Немска PVC дограма

Rehau има над 170 представителства по цял свят и е уважавана и популярна марка за производство на PVC профили.

GENEO е нов PVC профил на Rehau, изработен от високотехнологичен материал (RAU-FIBRO) с усилени влакна даващи висока степен на стабилност на ядрото на профила. PVC дограмата е изключително подходяща за нискоенергийни и пасивни къщи поради следните характеристики:
-шесткамерен профил;
-строителна ширина:86 мм, която позволява използването на високо ефективни остъклявания с троен стъклопакет;
-топлоизолация на пофила Uf до 0,73 W \ m2K за прозорци отговарящи на стандарта за пасивна къща;
-шумоизолация клас (VDI 2719) : до SSK 5 (стъклопакет 50db = Rw, P 47db).

Дори без допълнителната стоманена армировка на PVC профила, са постигнати забележителни резултати по отношение на звукоизолацията, като степента, която е достигната е 5-то ниво. Повърхността на PVC дограмата, изработена от профилната система Geneo®, е покрита с високотехнологичен материал RAU-PVC. Друго предимство на тази система за PVC дограма е, че тя е изключително сигурна и надеждна – 3 клас ниво на защита срещу взлом. Цялата система е напълно армирована още в цикъла на своето производство и не се налага да бъде поставяна допълнителна стоманена армировка, въпреки че при желание за по-голяма сигурност от страна на клиента, тя може да бъде подсилена с такава.
Възможността за изпълнение на претенциозни конструкции с различни геометрични форми и индивидуални дизайнерски решения прави  PVC дограмата предпочитан избор за всяко модерно домакинство, бизнес сграда или хотел.

PVC дограмата дава възможност за богат избор на модерни дървесни декори.

Цветова гама на дървесните декори (виж тук)